b&b faciliteiten

Wanneer u verblijft bij bed en breakfast Onder den Peerenboom dan kunt u gebruik maken van alle b&b faciliteiten die wij aanbieden. Sommige hiervan zijn gebonden aan uw kamer of bieden wij op aanvraag aan.  De algemene faciliteiten, hoofdzakelijk buiten zijn voor al onze gasten beschikbaar en moeten in bepaalde gevallen vooraf worden gereserveerd.

b&b faciliteiten binnen

bed en breakfast Onder den Peerenboom Nespresso

Nespresso

Alle slaap- en woonruimtes zijn voorzien van een airconditioning voor de warme dagen. In uw kamer of appartement kunt u kosteloos gebruiken maken van het internet (wifi) en beschikt u over een HD televisie met smart-tv functionaliteiten. Ten behoeve van de verschillende apps die via de televisie te gebruiken zijn heeft de televisie ook een verbinding met het internet. Vanzelfsprekend is er een (Nespresso) koffiemachine en een waterkoker aanwezig. Op uw verzoek is er ook een automatische melkschuimer voor een heerlijke cappuccino of een magnetron beschikbaar. In de kitchenette (geen kookmogelijkheden) van de appartementen treft u verder alle keukengerei aan om te kunnen eten en drinken in uw kamer of appartement.

b&b faciliteiten buiten

Bij Onder den Peerenboom b&b en vergaderlocatie staat een massief eieken vergadertafel

picknick

Wanneer u tijdens uw verblijf bij b&b Onder den Peerenboom gebruik maakt van de fiets dan kunt u deze binnen stallen in een afgesloten ruimte. Electrische fietsen kunnen daarbij ook worden geladen.  Voor uw auto of motorfiets is ruim voldoende parkeergelegenheid. Wanneer u in een appartement verblijft kunt u gebruik maken van het terras dat daarbij hoort maar u kunt ook plaats nemen aan de grote picknicktafel onder de walnootbomen achter de appartementen.

Bed en breakfast en vrgaderlocatie Onder den Peeenboom heeft een jeu des boules baan

Boules

Achter op het terrein treft u ook de jeu de boulesbaan van 4 x 13 meter, waarop u onder het genot van een lekker glas wijn of een traditionele Pastis gezellig kunt spelen. Voor gezelschappen is er daarbij de mogelijkheid om te dineren of bijvoorbeeld te barbecuen. Grenzend aan de baan treft u nog een terras, waar u met een klein gezelschap kunt bijkomen van de inspanningen! Schrikt u niet van de altijd nieuwsgierige Limousin koeien die van achter het hek graag een kijkje komen nemen.

Bed en breakfast en vergaderlocatie Onder den peerenboom beschikt over een Canadese kano

Indiaantje!

Een andere mogelijkheid om actief te worden is door in de Onder den Peerenboom kano te stappen. Met onze kano, een zogenaamd Canadees model of ook wel indianen kano genoemd, kunt u vanuit de voorwetering verschillende kanten op: 2 om precies te zijn! De wetering leidt u de ene kant via Benschop dorp richting IJsselstein en de andere kant op richting Polsbroek en De Vlist. Een mooi stukje peddelen over de Benschopper wetering

Dutchtub® houtgestookt buitenbad van Onder den Peerenboom

Dutchtub®

Voor genieters is er de Onder den Peerenboom Dutchtub®. In dit met hout gestookte buitenbad kunt u rustig een uurtje doorbrengen. Naast heerlijk warm water biedt het bad ruimte aan een fles wijn in de geïntegreerde wijnkoeler en kunt u op de vuurbrander wokken. Let op, de Dutchtub® moet u vooraf reserveren en wij hebben ruim 4 uur nodig om het bad te vullen en voor u op temperatuur te brengen.