weekendje weg arrangementen

Wilt u eens lekker een weekendje weg dan hebben wij voor een aantal mooie arrangementen

Een warm bad!

Dutchtub® houtgestookt buitenbad van Onder den Peerenboom

Dutchtub®

Een weekendje weg, en weer of geen weer, in de Dutchtub® kunt u altijd genieten van de essentie van outdoor badderen. De Dutchtub® is een onderscheiden Nederlands ontwerp en pure luxe die opvallend eenvoudig werkt: water wordt gecirculeerd door een spiraal waarin u een knisperend houtvuurtje stookt dat het water verwarmt. Het arrangement ‘Een warm bad!’ is een overnachting in appartement Rootland in combinatie met een avond gebruik van de Dutchtub®. Wij vullen het bad voor u en stoken deze warm. Hierna kunt u naar eigen wens hout bijvullen. Bij dit arrangement zorgen wij ook voor romantische kaarsen, muziek, een goede fles wijn en versnaperingen.

Cocoon!

Lekker een weekend weg en helemaal niets doen. Uitslapen, een joggingbroek en een shirt, lekker hangen op de bank en de tijd nemen voor jezelf en elkaar. Films kijken, magazines bladeren, een mooi boek en laat in de middag de benen strekken in de polder of een balletje gooien op de jeu de boulesbaan. U hoeft eigenlijk alleen nog maar te bedenken of u de deur uit gaat om ’s avonds te gaan eten.

Bij aankomst van uw weekendje weg vindt u in uw appartement alles om ongestoord te cocoonen; drankjes en gekoeld water in de koelkast, fruit, koffie (Nespresso), thee en een goed gevulde snoeppot en koektrommel. Op de eerste ochtend serveren wij het meer dan uitgebreide ontbijt “ik neem de tijd” wat doorgaans voldoende is om ook later op de dag nog een heerlijk broodje te eten! Op de tweede dag heeft u de keuze uit “gezond en granen” of het “Benschops begin van de dag” ontbijt’.

Bij het arrangement Cocoon hoort ook de Cocoon-mand die is gevuld met verschillende producten waarvan wij verwachten dat ze horen bij een weekend heerlijk nixen. Verder is er een ruim aanbod aan films en series om te kijken, bladen om lekker te bladeren, en een ruime keuze uit muziek om aan te zetten.

  • 2 overnachtingen voor 2 personen in een appartement
  • 2 maal ontbijt ‘ik neem de tijd’
  • 2 maal ontbijt ‘gezond en granen’ of  ‘Benschops begin van de dag’
  • Cocoon-mand
  • inclusief assortiment frisdranken, gekoeld bronwater, vers fruit, koekjes en snoepgoed.