catering

Lokale producten en leveranciers spelen de hoofdrol in de catering van Onder den Peerenboom. Het Groene Hart is rijkelijk voorzien van streekproducten. Denkt u bijvoorbeeld aan de streekkazen, zuivel, ijs, groenten, fruit maar ook vlees en vis. Samen met onze partners verzorgen wij een catering op maat voor u. Van een buffet tot een ‘walking diner’ tot een vijf gangendiner aan een onberispelijk gedekte tafel. Alles op maat naar uw wensen. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

Wanneer u bij het krieken van de dag al wilt beginnen met uw bijeenkomst dan kunt u gebruik maken van het business ontbijt bij Onder den Peerenboom. Heerlijk brood van Menno en Carl Siegert met onze boerenkazen, verse jus d’oranges, fruit, hangop, bacon & eggs, huisgemaakte granola enz. In het vervolg van uw dag kunt u op basis van onze koffie-arrangementen gebruik maken van diverse koffiespecialiteiten, thee enz.

Om u een beeld te geven van de lunch: wat denkt u van Nagelholt met vijgen en portsaus, een salade van lentegroenten met vinaigrette, of een Caesar salade met huisgemaakte dressing van ansjovis? In onze lunch verwerken wij verder de verschillende broden van Menno en Carl Siegert omwille van de uitstekende kwaliteit en maken wij natuurlijk gebruik van alles wat het seizoen te bieden heeft en in onze directe omgeving zo van het land te krijgen is. Overigens, wij kunnen rekening houden met speciale dieetwensen en allergieën.

Koffie zakelijk – Nespresso koffiespecialiteiten, een uitgebreid assortiment thee, ijswater, frisdranken (regulier en biologisch), royaal gevulde snoeppotten, luxe koekjes en chocolade specialiteiten, mintjes en fruit op tafel.
Koffie comfort – koffie zakelijk aangevuld met gebak in de ochtend of hartig gebak/snack in de namiddag.

Voor het diner werken wij samen met verschillende partners uit de omgeving. Voor ieder budget hebben wij een passend aanbod.

IMG_5560

Amandeltaartje met lange vingers en een rabarber compote,
sorbet van rabarber en slagroom

_MG_0012

Langoustine met aubergine, coquille met tomaten salsa en tonijn rol

3 gerechtjes

Rol van tonijn met kaviaar gerookte kabeljauw met salsa van tomaat en kreeft op een bedje van aubergine

IMG_3513

Tarbot met beurre blanc en saffraan olie

IMG_5233

Ananastaartje met puree chocolademousse en kokossorbet

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerechten en foto’s behoren toe aan onze partner Personal Chef Hans