welkom bij Onder den Peerenboom!

Femke Berns Linkedin

Femke Berns Linkedin

Vanaf de dag dat de woorden bed & breakfast werden uitgesproken als bestemming voor de cultuur historische gebouwen op ons perceel was één vraag leidend: wat verwachten onze gasten van ons? Gaandeweg het realiseren van onze plannen begon ik te begrijpen dat er maar weinig variabelen zijn waarop ik kan anticiperen als het gaat om wat u verwacht. Ze zijn namelijk uniek, voor u en voor iedereen die bij Onder den Peerenboom overnacht of vergadert.

Vijf tulpen en Green Key

De randvoorwaarden voor een prettig verblijf als het gaat om hygiëne, comfort en de verantwoording naar milieu en maatschappij, in Nederland heb ik serieus opgepakt. Onder den Peerenboom is de enige bed & breakfast in Nederland met zowel een 5 tulpen classificering als het internationale Green Key keurmerk voor ondernemingen met bijzondere aandacht voor milieu en omgeving.

Hartelijk welkom voor u!

Mijn volledige aandacht kan dus uitgaan naar de specifieke zaken, die unieke dingen die een overnachting of vergadering bij Onder den Peerenboom UW overnachting of vergadering maken! Ik bespreek ze graag met u. Hartelijk welkom bij Onder den Peerenboom!

Femke Berns