Kasteel Montfoort

Geniet van de lunch of het diner in de sfeervolle Gelagkamer op of het romantische terras. Met een klein gezelschap kunt u ook terecht in de kruittoren, De Wapenkamer of de wijnkelder. Op kasteel Montfoort kunt u in een warme en stijlvolle sfeer genieten van excellente gerechten. Waan u voor één dag de burggraaf van Montfoort!  Als dat lukt hebben wij ons werk goed gedaan. U bent van harte welkom.

Kasteel Montfoort trouwen

KM TerrasMocht u overwegen in Kasteel Montfoort te trouwen of misschien al hebben besloten, dan is Onder den Peerenboom een ideale lokatie om uw huwelijksnacht door te brengen. We hebben veel ervaring in de samenwerking met Kasteel Montfoort en overleggen graag met u of uw ‘maître de cérémonies’ hoe we uw huwelijksnacht voor u naadloos kunnen laten aansluiten op uw huwelijksdag.

trouwen Kasteel Montfoort huwelijksnacht Onder den Peerenboom

Huwelijksnacht

” We hebben onze huwelijksnacht doorgebracht in Onder den Peerenboom. Het was een geweldige locatie en perfecte kamer. Het had veel meer sfeer en het was veel romantischer dan een hotelkamer. Ook de service was heel goed. Het ontbijt was heerlijk! Voor alle verloofde stellen: Onder den Peerenboom is zeker een aanrader voor jullie huwelijksnacht” 

Fiona en Mennold, Bed & Breakfast Nederland

Website restaurant Kasteel Montfoort

Tags: , ,