Marnemoende

uit eten Marnemoende overnachten Onder den Peerenboom

Eet smakelijk!

Restaurant Marnemoende bevindt zich in het Utrechtse landschap aan de Hollandse IJssel. Het restaurant heeft een eigentijdse warme uitstraling waarin de ecologische omgeving het uitgangspunt is. Dit is terug te vinden in het interieur. Veel hout en andere natuurlijke materialen en kleuren zijn gebruikt om het restaurant in harmonie te laten zijn met zijn omgeving. Ook in de keuken komt deze waardering voor de natuur en haar producten terug.

Marnemoende en Onder den Peerenboom

Hoewel Marnemoende een kwartiertje rijden is van Onder den Peerenboom is het zeer zeker de moeite waard om hier aan te schuiven. Zeker wanneer het een mooie zomer avond is en u buiten op het terras kunt eten en over de Hollandse IJssel uitkijkt

Marnemoende, trouwen en Onder den Peerenboom

trouwen Kasteel Montfoort huwelijksnacht Onder den Peerenboom

Huwelijksnacht

Mocht u overwegen bij Marnemoende te trouwen of misschien al hebben besloten, dan is Onder den Peerenboom een ideale lokatie om uw huwelijksnacht door te brengen. We hebben veel ervaring in de samenwerking met trouwlocaties en overleggen graag met u of uw ‘maître de cérémonies’ hoe we uw huwelijksnacht voor u naadloos kunnen laten aansluiten op uw huwelijksdag.

 

” We hebben onze huwelijksnacht doorgebracht in Onder den Peerenboom. Het was een geweldige locatie en perfecte kamer. Het had veel meer sfeer en het was veel romantischer dan een hotelkamer. Ook de service was heel goed. Het ontbijt was heerlijk! Voor alle verloofde stellen: Onder den Peerenboom is zeker een aanrader voor jullie huwelijksnacht” 

Fiona en Mennold, Bed & Breakfast Nederland

Webiste van restaurant Marnemoende

Tags: , , , ,