Onder den Peerenboom

Bij b&b Onder den Peerenboom in Benschop, provincie Utrecht,  kunt u in alle rust en comfort met groepen bij elkaar komen om te vergaderen of trainen. Daarnaast kunt u bij ons overnachten in één van de royale appartementen of een authentieke kamer. Aan deze vergader- en overnachtingsmogelijkheden ligt een aantal principes ten grondslag waarover wij u graag informeren.

B&B in Cultureel erfgoed

Onze gebouwen maken deel uit van het Nederlands Cultureel Erfgoed. Wij houden een stuk van het Nederlands verleden in tact en wij delen dit graag met u, reden waarom wij deze gebouwen en de karakteristieke kenmerken van het bouw en landschap beschikbaar hebben gemaakt voor vergaderen en overnachten. Meer informatie over de locatie en de culturele waarde vindt u hier.

Maatschappelijk verantwoord ondernemende B&B

Een ander onderwerp waar wij graag apart bij stil staan is onze kijk op de verantwoordelijkheid die wij als onderneming hebben richting milieu en maatschappij. We denken er waarschijnlijk allemaal aan en dragen er allemaal ons steentje aan bij. Wij vinden dat we als ondernemers een nog grotere verplichting hebben om hier zorgvuldig mee om te gaan en zijn graag bereid hier tijd en geld in te investeren. We leggen u hier graag uit hoe wij dat doen.

Mocht u, tenslotte, willen weten hoe ons ‘groene’ ondernemerschap, interesse in het Nederlands Cultureel Erfgoed en aandacht voor kwaliteit zich vertalen naar uw vergadering of overnachting bij B&B Onder den Peerenboom, bladert u dan eens door het fotoboek of leest u de beoordelingen van andere gasten.

Welkom bij Onder den Peerenboom!