Het Oude Stadhuis

oude stadhuis montfoort trouwen dineren overnachten bij Onder den Peerenboom

Interieur

Langs de oude rivier de Hollandse IJssel ligt het rustieke stadje Montfoort. Het stadje heeft nog veel van zijn oude glorie weten te behouden en u treft hier de sfeer aan van een echt oud Hollands stadje. In één van de meest bijzondere panden, het oude stadhuis, is nu het Restaurant & Stadscafé ‘Het Oude Stadhuis’ gevestigd. Het pand is in 1373 gebouwd en is in 1965 gerestaureerd en geheel in authentieke staat teruggebracht.

Het Oude Stadhuis en Onder den Peerenboom

Wanneer u ontspannen in een informele sfeer lekker wilt eten dan is Het Oude Stadhuis een leuk restaurant voor u. Het restaurant ligt midden in Montfoort, op enkele minuten rijdenvan Onder den Peerenboom. Naast vlees en vis gerechten staan op de kaart ook verschillende vegetarische gerechten.

Het Oude Stadhuis, trouwen en Onder den Peerenboom

trouwen Kasteel Montfoort huwelijksnacht Onder den Peerenboom

Huwelijksnacht

Mocht u overwegen in Kasteel Montfoort te trouwen of misschien al hebben besloten, dan is Onder den Peerenboom een ideale lokatie om uw huwelijksnacht door te brengen. We hebben veel ervaring in de samenwerking met Kasteel Montfoort en overleggen graag met u of uw ‘maître de cérémonies’ hoe we uw huwelijksnacht voor u naadloos kunnen laten aansluiten op uw huwelijksdag.

 

” We hebben onze huwelijksnacht doorgebracht in Onder den Peerenboom. Het was een geweldige locatie en perfecte kamer. Het had veel meer sfeer en het was veel romantischer dan een hotelkamer. Ook de service was heel goed. Het ontbijt was heerlijk! Voor alle verloofde stellen: Onder den Peerenboom is zeker een aanrader voor jullie huwelijksnacht” 

Fiona en Mennold, Bed & Breakfast Nederland

 

Website Het Oude Stadhuis

Tags: , , ,