Theater De Kom

Foyer - Ton den Engelsman en Ton van CootenDE KOM, stadstheater en kunstencentrum in Nieuwegein bruist van de activiteiten. Het is dé plek in Nieuwegein voor iedereen die kunst en cultuur wil ervaren, beleven en beoefenen. Sinds september 2012 vinden alle activiteiten van DE KOM plaats in het schitterende nieuwe gebouw aan het Stadsplein.

De twee theaterzalen van DE KOM maken een veelzijdige programmering mogelijk. Zo kunt u in Nieuwegein Grote zaal - Allard van der Hoekgenieten van de meest spectaculaire producties in de grote zaal en volledig opgaan in de intiemere voorstellingen in de kleine zaal. U ziet de grote namen van de theaterwereld en ontdekt het talent van morgen. Kaarten zijn te koop bij de theaterkassa en via www.dekom.nl.

Een avondje uit bij DE KOM maakt u helemaal compleet met een bezoek aan brasserie en theatercafé De Komeet. Zowel voor een snel Theatercafe De Komeet - Carol Olerud (1)hapje eten voorafgaand aan de voorstelling als voor een uitgebreid diner kunt u bij De Komeet terecht.

Onder den Peerenboom en Theater De Kom

Wanneer u bij uw bezoek aan Onder den Peerenboom een leuke avond uit wilt hebben met entertainment en een diner bekijkt u dan zeker het programma van theater DE KOM. Het theater is vanuit Onder den Peerenboom in een klein kwartiertje te bereiken en er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage eronder direct naast het theater. In en om het theater zijn er verschillende mogelijkheden om te eten of iets te drinken. Informeer hierover bij Femke, uw gastvrouw

Tags: , , , ,