in de boardroom

foto's bekijken

foto’s bekijken

Vergaderen in de boardroom. Dandelion, Engels voor paardenbloem, is de naam van de boardroom en tevens het beeldmerk van Onder den Peerenboom. De paardenbloem wordt vaak gezien als een onkruid maar is één van de meest veelzijdige kruiden. Ieder deel van de paardenbloem kan worden gebruikt voor medicinale toepassing of in voeding. Wij gebruiken de naam als verwijzing naar de bekende pluizen die de paardenbloem gebruikt om zichzelf uit te zaaien en te vermenigvuldigen. De pluizen die zich met de wind verplaatsen zijn een metafoor voor de gedachten en ideeën die in Dandelion tot stand komen en leiden tot nieuwe inzichten, diensten, producten…

De boardroom is gevestigd in de voormalige hooizolder die u bereikt langs de kunstmuur met wisselende exposities. Onder de houten spanten staat een vaste walnoot-houten tafel die royaal plaats biedt aan 14 personen. Alle denkbare faciliteiten zijn aanwezig: HD beamer met geluidsinstallatie, airconditioning, whiteboards en flip-over met bijbehorende materialen. Bij mooi weer kunt u uw bijeenkomst ook buiten voortzetten en vergaderen in de bongerd.

boardroom catering

Ook voor de inwendige mens zorgen wij. U kunt uw vergadering in de boardroom beginnen met een ontbijt en op het tijdstip dat u het best past serveren wij de lunch die wij in overleg met u samenstellen. Hierbij kunnen wij rekening houden met dieetwensen en allergieën. Mocht u in de avond verder vergaderen dan is er ook de mogelijkheid om op locatie te dineren. Hiervoor bieden wij verschillende mogelijkheden aan, van buffetvorm, een 3 gangen menu tot een exclusief  7 gangen diner aan een onberispelijk gedekte tafel. Misschien is een exclusief ” walking diner”  iets voor u? Gedurende de dag heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze koffiearrangementen. Leest u meer over onze catering op deze pagina.

Vergaderlocatie Onder den peerenboomis een exlcusieve en comfortabele plek om te vergaderen.

Comfort en attente verzorging bij vergaderlocatie Onder den Peerenboom