Kamers

Kamers waarin u wordt omarmd door comfort.

De kamer en appartementen van Onder den Peerenboom zijn van alle gemakken voorzien, comfortabel en compleet ingericht.

Eén kamer

De kamer is de meest authentieke en misschien ook wel de meest romantische ruimte. Deze kamer heeft een kitchenette, en aan een meer dan drie meter lange wandtafel kan worden gewerkt en gegeten. Deze ruimte met de naam Het Gerief is met name geschikt voor een korter verblijf.

Twee appartementen

De appartementen zijn ruim opgezet en hebben een gescheiden woon- en slaapkamer en een keuken. De appartementen zijn uitstekend geschikt voor een langer verblijf. Daarom adviseren we u bij een verblijf van een midweek of langer een appartement te reserveren. De namen van de appartementen zijn Rootland en Bleekveld.

vanaf €99
vanaf €99 25 m2 1-2 personen

In het Gerief eet en werkt u aan een 3,5 meter lange wandtafel. U slaapt in een extra lang bed onder het authentieke gebinte. Voorzien van airco!

vanaf €119
vanaf €119 45 m2 1-4 personen

Bleekveld is een appartement van 45 m2 met aparte woon- en slaapkamer, keuken en een eigen buitenterras. Woon- en slaapkamer met airconditioning.

vanaf €119
vanaf €119 45 m2 1-4 personen

Appartement Rootland, met apart woon-en slaapgedeelte, is 45 m2 groot. Het heeft een complete keuken en terras. Woon- en slaapkamer hebben airco.

Ontspanning ten top

De omgeving, de gastheer- en vrouw en de gezellige ongedwongen gesprekken die we met ze hadden, het ontbijt, kortom wij gaan zeker nog weer " op herhaling".

Hans, Booking.com

Heel leuk verblijf!

Prachtige tuin, prachtige kamer, heel attente gastheer en gastvrouw, bijzonder fantastisch ontbijt!

Arjo, Booking.com

Top voor elkaar!

Het is een heerlijk locatie om te ontsnappen. We voelden ons zeer welkom en hebben genoten van de hottub met heerlijk hapjes en drankje. De volgende dag heerlijk ontbijt erbij. Top voor elkaar!

Marieke, Google

Voortreffelijk

Prachtige locatie, het appartement is van alle gemakken voorzien. Ze doen luxueus aan en zijn met liefde gestyled. Heerlijke bedden! Een echt rustpunt. Femke en haar man zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Niet twijfelen, gewoon doen.

Sylvia, Bedandbreakfast.nl

Heerlijk

Vriendelijk, warm ontvangst. Dutchtub is zeker een aanrader!

Dennis, Bedandbreakfast.nl

Klik hier om meer te zien van de heerlijk ontbijtkeuzes.