Rootland

Appartement Rootland, met apart woon-en slaapgedeelte, is 45 m2 groot. Het heeft een complete keuken en terras. Woon- en slaapkamer hebben airco. Het gehele appartement is voorzien van een gietvloer met vloerverwarming die voorziet in een comfortabele verwarming van de hoge kamers. De keuken is compleet ingericht met inductie kookplaat en combi oven/magnetron. In de woonkamer kunt u de slaapbank met extra dik matras uitklappen waarop eventueel een extra persoon(en) kan slapen. Het appartement heeft een televisie met internetverbinding en ingebouwde mogelijkheid voor streamen vanaf telefoon of tablet. Vanzelfsprekend is er gratis WIFI.

De naam van het appartement komt van het kleine stukje land bij boerderijen waarop hennep werd verbouwd voor de touwindustrie in Oudewater. Vindt u het leuk hier mee over te weten, lees dan deze blog.

Voorzieningen

Opmerkingen

De kamerprijzen zijn exclusief ontbijt. Enkele dagen voor uw aankomst nemen wij per email contact met u op om het ontbijt en eventuele arrangementen te bespreken. Wanneer u deze al direct wilt bespreken vragen wij u om dit in het opmerkingen veld van uw bevestiging aan te geven. De kosten hiervoor vindt u echter nog niet terug op de bevestiging, en berekenen wij pas na uw verblijf.

Huisregels

U kunt bij Onder den Peerenboom inchecken tussen 15:00 en 22:00. Huisdieren zijn niet toegestaan en alle kamers zijn niet-roken kamers. Op de dag van vertrek vragen wij u om voor 11:00 uit te checken.

Voorwaarden en annulering

U kunt bij Onder den Peerenboom kosteloos annuleren tot 1 week voor aankomstdatum. Na deze tijd brengen wij 50% van de kosten in rekening. Onze algemene voorwaarden en privacybeleid vindt u via de link in de voetnoot.

Beschikbaarheid

Geselecteerde data Beschikbare kamer Geen beschikbaarheid Laatste kamer

Paasweekend

Get ahead of everyone else and book your room during one of our special promotional periods. Check out the seasonal offers for this room and pick the one that suits you best.

Fri, 02 Apr 2021 Mon, 05 Apr 2021 Low rate price €109
Fri, 21 May 2021 Mon, 24 May 2021 Low rate price €109

Uw reservering

Volwassenen
kinderen 2-12 jaar oud
Baby's 0-2 jaar oud

Uw prijs

119 / per kamer