In de omgeving

Zoveel te doen, zoveel te zien!

In de omgeving van Onder den Peerenboom is ontzettend veel te doen zoals uitgebreid winkelen, vele buitenactiviteiten en het bezoeken van gezellige stadjes.

In de omgeving van Onder den Peerenboom vindt u het beste van alles. Enerzijds geniet u van alles wat de natuur te bieden heeft. U kunt eindeloos buiten recreëren zoals wandelen, fietsen, SUPpen, kanoën of zeilen. Anderzijds bevindt u zich centraal tussen de (grote) steden. Daarom vindt u in de omgeving alles wat de stad te bieden heeft zoals cultuur, winkelen, terrassen en restaurants. Wanneer u er even niet op uit wilt gaan kunt u er ook voor kiezen jeu des boules te spelen op onze baan, de Dutchtub op te stoken.. Wat dacht u anders van een massage of een gezichtsbehandeling? Al met al hoeft u niet stil te zitten hoewel dat natuurlijk ook heerlijk kan zijn!

Musea en eropuit

Een concert bezoeken in Tivoli Vredenburg (foto boven). een musical in het Beatrix theater of een toneelstuk in theater de Kom in Nieuwegein. Het spoorwegmuseum, het Nijntje museum, kasteel de Haar, het Italië festival,....er is zoveel te doen en te zien.

Sport en spel bij Onder den Peerenboom

Sport en spel

Op ons terrein kunt u gebruik maken van de jeu de boules baan, uw golfswing oefenen in het afslagnet, of als de wind het toelaat badminton spelen aan het net. Om de hoek kunt u kano's huren of een rondje lopen over de mini-golfbaan.

Weetjes voor iedereen

Natuur en erfgoed

Bovenstaande afbeelding is een stuk uit het schilderij 'koebocht' van Willem Maris dat in het bezit is van het Rijksmuseum. Wanneer u bij Onder den Peerenboom verblijft leggen wij u uit wat een koebocht is, of een Rootland, een bleekveld, of een Gerief.

Bereikbaarheid van medische diensten

Medische diensten

Nooddiensten: 112

Huisarts Benschop: 0348-451412

Huisartsenpost Antonius: 088-1309660

Klik hier om onze arrangementen te bekijken.