Disclaimer

Disclaimer externe links

We verwijzen op onze website naar de websites van anderen. Voor deze websites zijn wij niet verantwoordelijk en ook niet voor de content hier. Het betekent ook niet dat wij het altijd eens zijn met alle content op deze websites, dat wij de juistheid kunnen garanderen, noch dat wij enige verantwoordelijkheid accepteren voor de content op deze websites. Het verwijzen is uitsluitend bedoeld om u, bezoeker van onze website, hulp aan t bieden om meer informatie te kunnen krijgen.

Privacy

Voor een goede ervaring van onze website en ook het verwerken van uw boeking gebruiken wij persoonsgegevens van u. Over het hoe en waarom hebben wij een privacy verklaring gemaakt.  Je kunt onze privacyverklaring hier lezen.

Algemene disclaimer

We hebben ons uiterste best gedaan om ervoor te zorgen dat de informatie op onze website accuraat en juist is. Toch kan het voorkomen dat er op onze website of op websites waarnaar we verwijzen dingen staan die niet kloppen. Wij accepteren daarvoor geen aansprakelijkheid, en ook niet voor eventuele problemen die ontstaan door het gebruik of de verspreiding van de informatie.