Catering

Catering, van bonbon tot walking dinner

De kunst van catering is om het voor iedereen precies goed te doen. Dat hoort ook bij gastwijsheid. Laten we dat nu net vooropstellen bij Onder den Peerenboom.

Wel graag goed!

'Over the top' heeft plaatsgemaakt voor 'doe maar gewoon, maar wel graag goed!' We kijken kritisch naar de partners waarmee we werken , en naar de producten die we gebruiken. Zoveel mogelijk halen we die bij lokale producenten. Zo zetten we elke keer weer een fijne maaltijd op tafel, van bonbon tot walking diner. We weten ook dat er steeds meer aandacht is voor de oorsprong van het eten en verspilling.

Aandacht voor oorsprong en verspilling

Als het om catering gaat hebben we door de jaren het eetgedrag van onze gasten zien veranderen. Enerzijds een toenemende bewustheid van wat men eet en waar het eten vandaan komt. Anderzijds is er meer bewustzijn voor voedselverspilling. Onze gasten spreken ons daar actief op aan. Het precies goed doen voor iedereen is daarom voor ons meer dan goed eten serveren.

Wat eten we vandaag? Ons voorstel....

Onderstaand vindt u een voorzet voor de catering van uw bijeenkomst. Voordat u bij ons langs komt spreken we met u door hoe de catering voor uw bijeenkomst eruit komt te zien. We bespreken graag of er dieetwensen of allergieën zijn waarmee we rekening moeten houden. Ook kunnen we de wensen bespreken van mensen die graag vegetarisch, veganistisch of halal willen eten.Wat we bespreken werken we voor u uit in een offerte.

Gedurende de dag

Alle prijzen zijn in Euro, per persoon, en exclusief B.T.W.  - (vegan, vegetarisch, halal, andere dieetwensen en allergieën in overleg)

Koffie en thee arrangement (dagdeel/dag)

8,50 / 14,50

Onbeperkt koffie specialiteiten, thee, en verse gember- en muntthee. Met een heerlijk assortiment koekjes.

Koffie en thee comfort (dagdeel/dag)

12,50 / 19,50

Onbeperkt koffie specialiteiten en thee, verse gember- en muntthee, en frisdranken. Een ruim assortiment aan koekjes, chocolade, brainfood, en vers fruit. Tafelwater en gevulde snoeppotten!

Taart of los gebak

3,50

Heerlijk versgebakken taart (minimaal 10 personen) of een assortiment van los gebak.

Brainfood

9,-

Verse, gezonde producten om u scherp te houden en gezond te snoepen tegelijk. Een smoothie, groentetuintje met dip etc etc.

Hartige snack

6,-

Van een Brabants worstenbroodje of saucijs tot een quiche of oriëntaalse wrap. Heerlijk voor extra energie in de middag!

Hollandse borrelplank

9,50

Een plank uit de polder maar met een Amsterdams karakter. Bitterballen en ander bittergarnituur, Oude boerenkaas en ossenworst met mosterd. Onze borrelplank wordt altijd vergezeld door knabbeltjes en nootjes.

Wereld borrelplank

10,50

Yakitori uit Japan, Mexicaanse nacho's, caprese uit Italië, tapas uit Spanje en een verrassing uit onze eigen kikkerlandje. Vanzelfsprekend met knabbeltjes, nootjes en olijven.

Lunch

Lunch

21,-

Voor de lunch serveren wij een salade met daarbij luxe biologische broodjes met zalm, kaas, vleeswaren en een vegetarische optie. We persen vers sinaasappelsap en u treft melk en karnemelk aan.

Zuivel, fruit en home made granola

9,50

Romige yoghurt of kwark naar keuze met versneden fruit en onze huisgemaakte granola.

Van Dobben kroket

4,-

De kroket mag eigenlijk niet ontbreken bij de lunch toch? Voor wie geen vlees wil hebben we ook de variant met heerlijk kaas.

Quiche

7,50

Quiche loraine of quiche met mozzarella en groenten.

Soep

5,-

We bespreken vooraf welke soep uw voorkeur heeft en bereiden deze voor u. (minimaal 6 personen)

Wrap

7,50

Een warme wrap met pulled pork of een koude wrap met zalm. (minimaal 6 personen)

Diner

Diner buffet

32,-

Keuze uit Indisch, hollands, Amerikaans en Antilliaans buffet.

3 gangen menu

37,50

Een 3-gangen diner dat we vooraf met elkaar afstemmen!

Barbecue & Dutch Oven, zelf koken

25,-

Bij ons kunt u barbecueën en in de Dutch Oven koken. In overleg stellen we het menu samen en spreken we een prijs af.

Barbecue & Dutch Oven, voor u gedaan

35,-

Bij ons kunt u barbecueën en in de Dutchoven koken. In overleg stellen we het menu samen en spreken we een prijs af.

Lees hier meer over de mogelijkheid van leuke breakouts.