Arrangementen

Jezelf in de watten leggen.

Arrangementen zijn er voor uw gemak, en om uzelf in de watten te leggen. U wilt maximaal genieten nu u er even tussenuit bent. Met onze arrangementen hoeft u niets anders te doen dan precies dat!

Met de arrangementen van Onder den Peerenboom willen we ervoor zorgen dat u zich volledig kunt richten op genieten. Wel zin om lekker te borrelen met een goed glas wijn, maar geen zin om daarvoor eerst nog op pad te moeten? Of heeft u zin in een massage en daarna lekker warme tarte tatin met chocomel, maar wilt u vandaag niet meer uit die badjas om naar de winkel te gaan? Laat ons het voor u verzorgen. Lees onderstaand onze arrangementen. Heeft u vragen hierover, neem dan even contact met ons op.

Dutchtub

€ 125,- per nacht

Ons hout gestookte buitenbad is de hele dag voor u. We vullen het bad al voor u aankomt en beginnen alvast met stoken ( want dit duurt 4 uur) voor een aangename temperatuur. Omdat u er waarschijnlijk best lang in zult zitten zorgen we ook voor wijn of lokaal speciaal bier, en een goed gevulde borrelplank erbij. Badjassen en klompen voor staan al voor u klaar!

Huwelijks arrangement bij de kamers

Huwelijksnacht

€ 99,- per nacht

Dit arrangement staat bol van romantiek om uw mooiste dag in stijl af te sluiten. Het zal wel laat geworden zijn dus u kunt uit uit-checken tot 13:00. Ook kunt u al voor de feestdag spullen bij ons afgeven. De invulling van uw arrangement bespreken we graag met de ceremoniemeester(s). We vinden het leuk om u een verrassend element aan te bieden.

Rugmassage bij kamers te boeken

Ontspanning

€ 45,- per persoon

Vanuit uw appartement loopt u, al in uw badjas naar, de salon van Zenzibelle die is gevestigd in onze gebouwen. Daar geniet uw van een ontspannings- of hot-stone massage van 30 minuten. Misschien heeft u voorkeur voor een langere massage of een ander soort behandeling? Kijk even op de website: www.zenzibelle.nl

Wellness weekend

€ 235,- per persoon | min. 2 personen

Maak van twee overnachtingen een wellness weekend! Verblijf twee nachten in een van onze appartementen inclusief het heerlijke Kostelijke Keizer ontbijt. Wij voegen daar twee van onze meest ontspannen arrangementen aan toe: het Ontspanning arrangement voor 2 personen en het Dutchtub arrangement. U hoeft eigenlijk alleen nog te gaan uiteten.

Bed & Business

€ 85,- per nacht

Ontvangt u gasten in onze boardroom, bijvoorbeeld als trainer,  dan is het fijn om de dag ontspannen en rustig voorbereid te kunnen beginnen. In plaats van een heel vroege wekker en filerijden kunt u ontspannen wakker worden in kamer het Grief, genieten van een fijn stevig ontbijt, en uw gasten ontspannen ontvangen.

We posten regelmatig een blog met info over de omgeving, restaurants enz. Lees er hier meer over.