Fotografie

Martijn Kalkhoven | Framewise

Een groot deel van de foto’s op onze website is gemaakt door Martijn Kalkhoven. Martijn heeft ruim 14 jaar ervaring als fotograaf en professioneel cameraman. In deze jaren heeft hij korte films, tv-series, internet-series en speelfilms voorzien van beeld. We zijn ontzettend blij met de professionele hulp van martijn maar bovenal met de vriendschap met hem en zijn gezin! Wilt u meer zien van het werk van Martijn, neem dan als start een kijkje op zijn instagram profiel.

Gebruikt fotomateriaal

De foto’s op onze website zijn grotendeels van onszelf. Daar waar wij foto’s gebruiken die niet van onszelf zijn hebben wij rechtenvrij stock-materiaal gebruikt, de rechthebbenden achterhaald en om toestemming gevraagd, of zoveel mogelijk de rechthebbende geprobeerd te achterhalen om het materiaal met hun toestemming te kunnen gebruiken. Het kan zijn dat dit niet in alle gevallen gelukt is, dus mochten er foto’s zijn waarvan u kunt aantonen dat u de rechthebbende bent en dat u niet wilt dat we de foto gebruiken dan stellen we het op prijs als u contact met ons opneemt zodat wij gepaste actie kunnen ondernemen. U kunt ons bereiken via een van de kanalen op onze contactpagina.

Foto’s op onze website waarvoor wij toestemming voor gebruik hebben zijn onder andere van:

Martijn Kalkhoven (Framewise): bezoek het instagram profiel van Martijn

Het Nederlands Openlucht Museum: bezoek de website van het  Nederlands Openlucht Museum

Foto’s catering: voor de catering foto’s maken wij ook gebruik van foto’s van onze catering partners, Catering aan de Wetering, Personal Chef Hans van Mierlo

Pixabay: Kubelik2

Unsplash: Karolina GrabowskaFahmi Fakhrudin, Kavita Joshi Rai, Sara Servera, Thom Milkovic ,Jess Bailey

Pexels: Polina TankilevitchKim Stiver, Nubia Navarro

Copyright

Alle informatie op deze website is van Onder den Peerenboom tenzij anders wordt aangegeven. Alle foto’s, blogs en teksten van Onder den Peerenboom zijn door het auteursrecht beschermd. Kopieren, aanpassen, vertalen, of bewerken is niet toegestaan. Mocht u toch onderdelen van onze website willen gebruiken, neem dan contact met ons op via een van de kanalen op onze contactpagina.