meisje danst blij op bed

Over de bed & breakfast

De bed & breakfast waar u blij wordt!

Onder den Peerenboom - kwaliteit, gastwijsheid, comfortabele voorzieningen en blije gezichten!

U zoekt een plek om er even lekker tussenuit te zijn, of om uitgerust op te staan om naar uw zakelijke afspraak te gaan? Een plek waar u kunt wegdoezelen in de schaduw van de perenboom bij het geluid van wuivend riet. Even weg uit het drukke leven. Een plek als uitvalbasis om lekker te shoppen, een drankje op een terras, uiteten, samen eropuit. Een plek om gewoon samen met elkaar op een bankje bij een vuurtje te zitten. Het is ons doel om die plek voor u te zijn. Wij houden hiervoor vier zaken hoog in het vaandel : kwaliteit, gastvrijheid, comfortabele voorzieningen, en blije gezichten!

" Wij troffen niet eerder zo'n geweldige stek aan."

Rien, op Bedandbreakfast.nl

Kwaliteit als basis

Vanaf de dag dat wij onze eerste gast ontvingen in 2010 staat kwaliteit bij ons voorop. U merkt dat in de eerste plaats aan een onberispelijke hygiene. Daarnaast zijn uw bed, het ontbijt en de voorzieningen vanzelfsprekend uitstekend. Tenslotte hopen wij dat u het op prijs stelt dat wij dit actief doen met aandacht voor milieu en omgeving.

Gastwijsheid

De interesse in, en de aandacht voor u noemen wij gastwijsheid. Het is ook wie we zijn. Een rondje kuieren over het terrein, een praatje over de kinderen, begrijpen waar u blij van wordt, en dus ook weten wanneer afzijdig te zijn. Niets zou u mogen afleiden van waarom u bij Onder den Peerenboom komt overnachten

Comfortabele voorzieningen

De kamers van Onder den Peerenboom zijn van de hoogste standaarden als het gaat om inrichting, en comfortabele voorzieningen. Zo is er de grote tuin met comfortabel meubilair, de jeu des boules baan, en de grote picknicktafel. Ook kunt u de hottub of schoonheidssalon bijboeken. Gratis parkeren en oplaadpunten voor auto en fiets!

Blije gezichten

Wanneer u met een blij gezicht terugdenkt aan uw verblijf bij Onder den Peerenboom dan zijn wij tevreden. Als u ben toegekomen aan wat u voor ogen had en wij daaraan een positieve bijdrage hebben kunnen leveren dan hebben wij ook bereikt wat wij voor u wilde doen.

Ontspanning ten top

De omgeving, de gastheer- en vrouw en de gezellige ongedwongen gesprekken die we met ze hadden, het ontbijt, kortom wij gaan zeker nog weer " op herhaling".

Hans, Booking.com

Heel leuk verblijf!

Prachtige tuin, prachtige kamer, heel attente gastheer en gastvrouw, bijzonder fantastisch ontbijt!

Arjo, Booking.com

Top voor elkaar!

Het is een heerlijk locatie om te ontsnappen. We voelden ons zeer welkom en hebben genoten van de hottub met heerlijk hapjes en drankje. De volgende dag heerlijk ontbijt erbij. Top voor elkaar!

Marieke, Google

Voortreffelijk

Prachtige locatie, het appartement is van alle gemakken voorzien. Ze doen luxueus aan en zijn met liefde gestyled. Heerlijke bedden! Een echt rustpunt. Femke en haar man zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Niet twijfelen, gewoon doen.

Sylvia, Bedandbreakfast.nl

Heerlijk

Vriendelijk, warm ontvangst. Dutchtub is zeker een aanrader!

Dennis, Bedandbreakfast.nl

Bijzonder overnachten - zorg voor milieu en omgeving

Aandacht voor duurzaamheid

Al in 2011 was Onder den Peerenboom de eerste B&B in Nederland met Greenkey certificering; en meteen Goud!. Deze lijn trekken wij nog steeds door.

Bijzonder overnachten - Nederlands Cultureel Erfgoed

Nederlands Cultureel erfgoed

Op het boerenerf vindt u zowel gebouwen als ook niet materieel elementen die gerekend worden tot het Nederlands cultureel erfgoed.

We posten regelmatig een blog met info over de omgeving, restaurants enz. Lees er hier meer over.