Veelgestelde vragen

Is Onder den Peerenboom Covid-19 proof?

Jawel, op deze pagina lees je over de uitgebreide maatregelen die we hebben getroffen.

Zijn de prijzen op de website inclusief of exclusief B.T.W.?

Alle prijzen op de website voor overnachten, ontbijten en arrangementen zijn inclusief BTW. De prijzen voor de boardroom, catering, en pakketten voor vergaderen zijn exclusief BTW!

Kan ik bij Onder den Peerenboom parkeren?

Wij hebben op eigen terrein meer dan voldoende ruimte om te parkeren. ook hebben wij een laadstation voor elektrische en hybride voertuigen.

Is er een mogelijkheid om mijn auto te laden?

Ja hoor, dat kan. Wij hebben een New Motions laadstation waarvan u gebruik kunt maken. 

Zijn de kamerprijzen inclusief ontbijt?

Nee, de kamerprijzen zijn exclusief ontbijt. Sommige mensen zijn kleine eters en andere willen er eens uitgebreid voor gaan zitten.  Anderen kiezen er weer voor om hun ontbijt zelf te maken  in de complete keukens in de appartementen. We prijzen de ontbijten daarom apart.

Mag ik mijn huisdier meenemen?

Huisdieren zijn bij Onder den Peerenboom niet toegestaan. De voornaamste reden hiervoor is de hygiene in de kamers. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor.

Kan ik mijn fiets opladen en veilig stallen?

Jazeker! Soms kan een accu van een fiets worden gehaald en in uw kamer geladen. In de andere gevallen hebben wij een veilig afgesloten schuur met de mogelijkheid om de accu van uw fiets te laden.

Kan ik ook zelf koken?

Onder den Peerenboom heeft 2 appartementen met een volwaardige keuken waarin u zelf kunt koken. Heel geschikt wanneer u een paar dagen wilt verblijven, maar ook als u gewoon graag zelf uw ontbijt wilt maken!

Moet ik ontbijt en arrangementen meteen boeken?

Nee hoor, dat hoeft niet. U kunt tot de dag voordat u arriveert doorgeven of u wel of niet gebruik wilt maken van het ontbijt. Voor sommige arrangementen vinden we het fijn om het een paar dagen van te voren te weten in verband met voorbereidingen. U vindt de informatie hierover bij het betreffende arrangement 

Kunnen we vergaderen en ook blijven slapen?

Wanneer u wilt vergaderen en ook blijven slapen dan is dit afhankelijk van de beschikbaarheid van de kamers op dat moment. We werken overigens ook samen met andere B&B's in de omgeving dus er is altijd wel een mouw aan te passen!

Kan ik Onder den Peerenboom ook met het openbaar vervoer bereiken?

Ja hoor, dat kan heel goed. Vanaf station Utrecht neemt u buslijn 195 naar Schoonhoven en stapt u uit bij halte Benschop Van Iperen. Daarna is het nog 2 minuten de benen strekken. U kunt ook vanuit Station Gouda buslijn 106 nemen en uitstappen bij halte Benschop Doesburg. Vanuit daar ook minder dan 2 minuten de benen strekken om bij Onder den Peerenboom te komen.

Kan ik bij Onder den Peerenboom pinnen?

Jazeker, u kunt gewoon pinnen. Tijdens de Corona pandemie vragen wij u om vooraf te betalen omdat dit volledig contactloos is.

Vindt u het antwoord op uw vraag niet, neem dan gerust contact met ons op.

We posten regelmatig een blog met info over de omgeving, restaurants enz. Lees er hier meer over.