Gerief

In het Gerief eet en werkt u aan een 3,5 meter lange wandtafel. U slaapt in een extra lang bed onder het authentieke gebinte. Voorzien van airco! In deze 26 m2 grote kamer heeft u de mogelijkheid om koffie en thee te maken in de kitchenette waar u ook gekoelde drankjes vindt in de koelkast. Vanzelfsprekend is er gratis wifi en ook de (internet) televisie is hiermee verbonden. Met de Netflix app kunt u heerlijk bingewatchen maar u kunt ook vanaf uw telefoon of tablet naar de televisie streamen. De kamer is koel in de zomer met airco en comfortabel warm in de winter met vloerverwarming onder de eeuwenoude estrikken.

Hoewel de kamer Gerief heet is de kamer eigenlijk het oude ‘berenhok’ van de boerderij. Vindt u het leuk meer te weten over het Gerief en het Berenhok lees dan deze blog.

 

Voorzieningen

Opmerkingen

De kamerprijzen zijn exclusief ontbijt. Bij aankomst stemmen wij uw ontbijtwensen en eventuele arrangementen met u af. Wanneer u deze al direct wilt bespreken vragen wij u om dit in het opmerkingen veld van uw bevestiging aan te geven. Arrangementen kunt u ook direct boeken vanuit de pagina arrangementen. Dit is vaak aan te raden in verband met beschikbaarheid. Kosten voor ontbijt of evt arrangementen worden achteraf in rekening gebracht.

Huisregels

U kunt bij Onder den Peerenboom inchecken tussen 15:00 en 22:00. Huisdieren zijn niet toegestaan en alle kamers zijn niet-roken kamers. Op de dag van vertrek vragen wij u om voor 11:00 uit te checken.

Annulering en overige voorwaarden

U kunt bij Onder den Peerenboom kosteloos annuleren tot 1 week voor aankomstdatum. Na deze tijd brengen wij 50% van de kosten in rekening. Onze algemene voorwaarden en privacybeleid vindt u via de link in de voetnoot.

Beschikbaarheid

Geselecteerde data Beschikbare kamer Geen beschikbaarheid Laatste kamer

Feestdagen

Get ahead of everyone else and book your room during one of our special promotional periods. Check out the seasonal offers for this room and pick the one that suits you best.

Fri, 02 Apr 2021 Mon, 05 Apr 2021 €99
Fri, 21 May 2021 Mon, 24 May 2021 €99

Uw reservering

Volwassenen
kinderen 2-12 jaar oud
Baby's 0-2 jaar oud

Uw prijs

99 / per kamer