Bleekveld

Bleekveld is een appartement van 45 m2 met aparte woon- en slaapkamer, keuken en een eigen buitenterras. Woon- en slaapkamer met airconditioning. Het gehele appartement is voorzien van een gietvloer met vloerverwarming die voorziet in een comfortabele verwarming van de hoge kamers. De keuken is compleet ingericht met inductie kookplaat en combi oven/magnetron. In de woonkamer kunt u de slaapbank met extra dik matras uitklappen waarop eventueel een extra persoon(en) kan slapen. Het appartement heeft een televisie met internetverbinding en ingebouwde mogelijkheid voor streamen vanaf telefoon of tablet. Vanzelfsprekend is er gratis WIFI.

De naam van het appartement komt van het strak gemaaide stukje gazon naast de boerderijen waarop de was werd gebleekt in de zon. Vindt u het leuk hier mee over te weten, lees dan deze blog.

Voorzieningen

Opmerkingen

De kamerprijzen zijn exclusief ontbijt. Bij aankomst stemmen wij uw ontbijtwensen en eventuele arrangementen met u af. Wanneer u deze al direct wilt bespreken vragen wij u om dit in het opmerkingen veld van uw bevestiging aan te geven. Arrangementen kunt u ook direct boeken vanuit de pagina arrangementen. Dit is vaak aan te raden in verband met beschikbaarheid. Kosten voor ontbijt of evt arrangementen worden achteraf in rekening gebracht.

Huisregels

U kunt bij Onder den Peerenboom inchecken tussen 15:00 en 22:00. Huisdieren zijn niet toegestaan en alle kamers zijn niet-roken kamers. Op de dag van vertrek vragen wij u om voor 11:00 uit te checken.

Annulering en overige voorwaarden

U kunt bij Onder den Peerenboom kosteloos annuleren tot 1 week voor aankomstdatum. Na deze tijd brengen wij 50% van de kosten in rekening. Onze algemene voorwaarden en privacybeleid vindt u via de link in de voetnoot.

Beschikbaarheid

Geselecteerde data Beschikbare kamer Geen beschikbaarheid Laatste kamer

Feestdagen

Get ahead of everyone else and book your room during one of our special promotional periods. Check out the seasonal offers for this room and pick the one that suits you best.

Fri, 21 May 2021 Mon, 24 May 2021 Low rate price €109

Uw reservering

Volwassenen
kinderen 2-12 jaar oud
Baby's 0-2 jaar oud

Uw prijs

119 / per kamer