huwelijksnacht

huwelijkWe spreken in de volksmond over ‘de huwelijksnacht’ maar bij Onder den Peerenboom kijken we er anders naar. Wij zien het als het eerste moment dat u na een prachtige dag met al uw familie en vrienden weer samen bent. Samen als man en vrouw, vol van emoties, vol van prachtige herinneringen, en met zoveel te bespreken.  Maar misschien ook moe, met zere dansvoeten, een beetje zweverig en met de behoefte om even lekker te ploffen. De afsluiting van de dag en de start van de rest van uw leven samen….

huwelijk uitgesnedenHoe we dat doen willen we hier nog niet uitleggen maar we maken ook het staartje van uw trouwdag graag tot een heerlijk moment om nog lang aan terug te denken. We kunnen het natuurlijk met jullie zelf bespreken, maar misschien is het leuker als we dat met uw ‘maître de cérémonies’ doen en het voor u een verrassing blijft! Houdt u liever zelf de touwtjes in handen dan leggen we het natuurlijk ook graag aan uzelf uit!

” We hebben onze huwelijksnacht doorgebracht in Onder den Peerenboom. Het was een geweldige locatie en perfecte kamer. Het had veel meer sfeer en het was veel romantischer dan een hotelkamer. Ook de service was heel goed. Het ontbijt was heerlijk! Voor alle verloofde stellen: Onder den Peerenboom is zeker een aanrader voor jullie huwelijksnacht.” 

Fiona en Mennold, Bed & Breakfast Nederland

img002

” Heel  Erg Bedankt! voor de romantische ontvangst gister. Het prachtige huisje en het heerlijke ontbijt! Dat was echt super nagenieten! Complimenten.”

Martijn en Ingelien