vergaderlocatie

vergaderlocatie Onder den Peerenboom heeft een kunstmuur

kunstmuur

vergaderlocatie Onder den peerenboom serveert Nespresso koffiespecialiteiten

Nespresso

Een vergaderlocatie buiten kantoor. Om uiteenlopende redenen komen groepen mensen op externe locaties bij elkaar. Even weg uit de dagelijkse omgeving, een training waarvoor een centrale locatie wordt gezocht, of de behoefte aan privacy voor een besloten overleg. Een dergelijke bijeenkomst faciliteren is als het bereiden van een gerecht. Het is eenvoudig om de allermooiste ingrediënten te kopen, maar hoe deze worden verwerkt tot een geweldig gerecht valt of staat met de chef. Zo is het ook voor uw bijeenkomst. Wat uw dag compleet maakt is een chef, of in deze uw gastvrouw, die als geen ander in staat is om ongemerkt  er voor te zorgen dat alle deelnemers zich volledig kunnen richten op de reden waarom u bij elkaar bent gekomen en de resultaten die u uiteindelijk met de bijeenkomst wilt bereiken.

vergaderlocatie Onder den Peerenboom met boardroom Dandelion

Spanten

De vergadertafel bij vergaderlocatie Onder den Peerenboom biedt plaats aan max 14 personen

14 personen

vergaderlocatie – in de boardroom

Bij Onder den Peerenboom richten wij ons iedere dag op één organisatie die onze volledig aandacht krijgt. Wij richten ons volledig op u en uw gezelschap en zijn flexibel in het verzorgen van alle aspecten van de bijeenkomst zoals bijvoorbeeld de catering of misschien een teambuilding activiteit of gewoon een wandeling door de polder. Daarnaast bent u als onze exclusieve gast verzekert van volledige privacy. De boardroom is voorzien van alle faciliteiten als een HD projector, airconditioning, wifi en een professionele Nespressomachine. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid. De boardroom biedt plaats aan 14 personen.

Buiten vergaderen bij Onder den Peerenboom

buiten vergaderen

U kunt bij Onder den Peerenboom vergaderen aan de picknicktafel

De picknicktafel

vergaderlocatie – in de bongerd

Als het weer het toelaat kunt u uw vergadering ook buiten voorzetten. u kunt hiervoor gebruik maken van de grote eikenhouten picknicktafel maar we kunnen ook op een andere plaats zoals bijvoorbeeld onder de notenbomen of de perenboom een vergadertafel klaarzetten. Mocht één van uw doelen zijn om het zakelijke ook te verenigen met ontspanning dan bieden wij u hiervoor verschillende mogelijkheden.  Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u met uw gezelschap gebruik maken van onze terrassen en petanque (jeu de boules) of Kubb spelen. Vergaderen in de bongerd is bij uitstek te combineren met één van onze vergaderarrangementen.

catering Onder den Peerenbbom gerecht tarbot

Tarbot

lunch Onder den peerenboom met landbrood en gerookte biefstuk

landbrood biefstuk

vergaderlocatie – catering

Als u uw bijeenkomst vroeg wilt beginnen dan kunt u gebruik maken van het Onder den Peerenboom business ontbijt. Gedurende de dag kunt u gebruik maken van de Nespresso koffiespecialiteiten, thee, ijswater, en verschillende lokale zoete specialiteiten op basis van één van onze koffie-arrangementen. De lunch stellen wij in overleg met u samen waarbij wij rekening kunnen houden met verschillende allergiën en voedselintolleranties. Het diner serveren wij samen met verschillende partners, van buffetten tot meer-gangen diners aan een onberispelijk gedekte tafel.

 

Arrangement van overnachten en vergaderen

rustige start

vergaderlocatie – arrangementen

Het gemak dient de mens. Geeft u een training of bent u op een andere manier de gastheer voor een vergadering of coaching, combineer dit dan met een overnachting zodat u in de ochtend rustig kunt ontbijten en voorbereiden. Hiervoor hebben we een speciaal arrangement