arrangementen

Bij vergaderen, trainen en coachen komt vaak nog meer kijken dan alleen geconcentreerd werken, namelijk ontspanning! Wij helpen u graag het noodzakelijk met het aangename te verenigen en hebben daarvoor een paar zaken gemakkelijk gemaakt in arrangementen.

party petanque – na een intensieve dag in Franse sferen een onderling toernooitje petanque (jeu de boules) spelen! Vergezeld van een goed glas wijn of, zoals het eigenlijk hoort, een Pastisse kunt u de krachten ook sportief meten. In het arrangement inbegrepen zijn de wijnen, verschillende soorten koel bier en de Pastisse. Daarnaast serveren verschillende warme en koude ‘mondjes’.

diner in de bongerd – of u nu heeft doorgewerkt of de krachten sportief heeft gemeten op de jeu de boules baan, er is een moment van komen en een moment van gaan…of nog even blijven voor een heerlijk drie- of vijf-gangen diner onder de notenbomen. Wij verzorgen dit diner in samenwerking met personal chef Hans die u een menusuggestie doet. Het arrangement is inclusief passende wijnen bij de gangen.

barbecue Onder den Peerenboom – een wat informelere manier om de dag af te sluiten met een maaltijd is een barbecue. U bent echter gewaarschuwd want wij vullen onze kippen met boter, mosterd en dragon, serveren de steak met portboter en grillen groenten om de vingers bij af te likken! ‘Corn on the cob’ en aardappelen in het vuur om te vullen met kaas, crème fraîche en bieslook..aan tafel!

goed voorbereid – wanneer u als trainer of coach een groep mensen ontvangt in boardroom Dandelion dan is het prettig om ontspannen en rustig voor te kunnen bereiden. In plaats van u ergerend door de file te bewegen wilt u de materialen voor de training kunnen neerleggen, uw computer installeren en vooraf nog even genieten van een kop koffie en een heerlijk ontbijt. Speciaal voor die groep mensen bieden wij in combinatie met het gebruik van boardroom Dandelion het gebruik aan van kamer Het Gerief, inclusief ontbijt, tegen een aangepast tarief.