bed en breakfast

Onder den peerenboom heeft de 5 tulpen classificatie

5 tulpen

Een comfortabele bed en breakfast (b&b). Een definitie van comfort is ‘wat het leven gemakkelijker en plezieriger maakt‘. Dit is de blauwdruk voor de opzet en inrichting van de vertrekken bij Onder den Peerenboom, gekwalificeerd met 5 tulpen. Rust en ontspanning zijn voor veel mensen waardevolle en zelfs schaarse momenten geworden. Wat ons betreft moet niets u dan ook in de weg staan om dit bij Onder den Peerenboom te vinden. Daarom zijn naast veel ruimte en privacy alle denkbare vormen van comfort aangebracht.

bed en breakfast appartementen Onder den Peerenboom

b&b appartementen

bed en breakfast – appartementen

In een apart staand gebouw zijn twee bed en breakfast appartementen gestitueerd met beiden een oppervlakte van meer dan 40 meter. Veel ruimte, gescheiden slaap en woonvertrekken en privacy. In ieder appartment kunnen 2 mensen verblijven. Eventueel kan een (hotelkwaliteit met goed matras) vouwbed worden bijgezet voor een derde persoon.

bed en breakfast kamer Onder den Peerenboom

b&b kamer

bed en breakfast – kamer

Van de gerestaureerde gebouwen is één ruimte ingericht als bed en breakfast kamer. Het verschil met de appartementen is dat de kamer ,los van toilet en douche, één ruimte is. In de kamer kunnen 2 personen verblijven en er is geen ruimte op een bed bij te zetten. De kamer is van alle gemakken voorzien inclusief airconditioning, HD tv en Nespressomachine.

beste ontbijt bij bed en breakfast Onder den Peerenboom

Boterkrullen

bed en breakfast – ontbijt

Zoveel mensen zoveel wensen en daarom hebben wij het ontbijt voor de bed en breakfast niet bij de prijs inbegrepen. U kunt uit verschillende ontbijtmenu’s kiezen waardoor u niet onnodig betaalt als u geen of slechts een klein ontbijt wenst te gebruiken. Daarbij past dit goed bij onze maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen doordat wij verspilling van eten voorkomen. Hieronder leest u meer hierover.

bruidspaar voor huwelijksnacht bij onder den peerenboom

Kaplaarzen

bed en breakfast – huwelijksnacht

Uw huwelijksnacht is het verlengstuk van één van de mooiste dagen in uw leven en verdient daarom net zoveel aandacht, romantiek en liefde als de rest van de dag. Wij dragen graag ons steentje aan bij. Overigens gebruiken veel aanstaande echtparen hun appartement ook als uitvalbasis voor verkleden, rustmomenten  en vooraf alvast de koffers af te leveren!

Dutchtub houtgestookt buitenbad van Onder den Peerenboom

Dutchtub

bed en breakfast – arrangementen

Wanneer u een weekendje weg gaat dan heeft u vaak de intentie om uzelf eens te tracteren op rust, aandacht, lekker eten en ontspannen.  Wilt u een slekker ‘cocoonen’ dan hebben wij hiervoor een arrangement. Misschien wilt u ook wel gewoon lekker samen ontspannen in onze Onder den Peerenboom Dutchtub®, een houtgestookt buitenbad, met een lekker glaasje gekoelde wijn!

Onder den Peerenboom maatschappelijk verantwoord ondernemen Green Key

MVO

bed en breakfast – Green Key

Onder den Peerenboom is de enige bed en breakfast in Nederland die een 5 tulpen kwaliteitnivo weet te combineren met het internationale keurmerk voor maatschappelijk verantwoord onder nemen Green Key. Daarnaast participeren wij in verschillende lokale initiatieven voor maatschappelijk participatie en integratie.