breakfast!

Breakfast in bed. Kleine eters, grote eters, snelle eters, peuzelaars, gezonde eters, smulpapen….Zoveel gasten, zoveel ontbijtwensen. Reden waarom wij u graag verschillende ontbijten aanbieden Voor u betekent dit het ontbijt waar u zin in heeft en voor ons gaat het hand in hand met onze gedachten over duurzaamheid. Wanneer we de producten en de hoeveelheid kunnen afstemmen op uw wensen dan voorkomen we het onnodig weggooien van voedsel, één van de grootste verspillingen in bijvoorbeeld hotelbuffetten

Een klein Frans ontbijt bij Onder den Peerenboombreakfast Parijs: een ontbijt zoals u dat in de barretjes langs iedere straat in Parijs kunt vinden. Een grote slobberkop koffie verkeerd of een espresso met daarbij een warme croissant, een chocoladebroodje, een rozijnenbroodje, of misschien een tartine met zeezoutboter en honing. Samen met wat fruit en een glas verse jus d’oranges de ideale start van de dag.

cheese en wordtbreakfast Benschop: in de directe omgeving van Onder den Peerenboom worden de mooiste producten gemaakt waaruit wij het heerlijkste Hollandse ontbijt voor u maken. Heerlijke brood van Menno en Carl Siegert, kazen zo van de boerderij, en een warm croissantje met huisgemaakte jam. Onze romige hangop halen wij vers aan de overkant van de straat en het fruit komt uit eigen tuin of van de fruittelers in de omgeving. Vers geperste jus d’oranges mag  natuurlijk niet ontbreken bij het ontbijt. Net zo min als een vers eitje dat onze scharrelkippen voor u leggen!

bacon eggsbreakfast Londen:  roerei, langzaam gegaarde bacon, bangers (varkensworstjes), champignons, een gegrilde tomaat en natuurlijk toast! Als u dat op prijs stelt dan warmen we ook witte bonen in tomatensaus voor u op. Marmite, worchestershire en ketchup ‘on the side’. Misschien niet op zijn plaats maar verse jus d’oranges doen we er toch maar lekker bij! Met recht een full English breakfast.

blueberrypancakebreakfst Glutenvrij: mocht u glutenvrij willen ontbijten dan is dat geen enkel probleem. Naast de vele heerlijke ontbijtgerechten die van nature al glutenvrij zijn kunnen wij verschillende andere glutenvrije gerechten voor u bereiden zoals bijvoorbeeld verse ontbijtkoek of heerlijke ‘blueberry pancakes’.

 

639760breakfast Gezond & Granen:  zachte hangop met verschillende soorten fruit en onze huisgemaakt granola met gedroogde cranberries. In onze granola verwerken wij naast de cranberries verschillende soorten vezels, kiemen en vlokken die zo belangrijk voor onze gezondheid zijn. Mocht dit voor u gezond genoeg maar niet voldoende zijn dan serveren we er een kakelvers gekookt eitje van onze eigen kippen bij, tenzij u het liever gebakken, geroerd op gepocheerd wilt. Lekker met een stuk brood van Menno of Siegert waar nog alle vezels in worden verwerkt. Vanzelfsprekend ontbreekt de verse jus d’oranges niet.

eggs-benedict-aOntbijt? ik neem de tijd!: heeft u zin om er eens de tijd voor te nemen en lekker uitgebreid te ontbijten, dan maken wij in overleg met u een ontbijt dat is samengesteld uit de verschillende producten die wij serveren in onze verschillende ontbijten. Het is het meest uitgebreide ontbijt dat we serveren met broodjes, croissant, kazen, hangop…tot zalm met blini’s. Daarnaast doen we er ook steeds iets anders bij, waarvan u onderstaand een aantal suggesties aantreft. Ontbijt, ik neem de tijd! stellen we dus altijd helemaal in overleg met u samen.

Suggesties:

blueberry pancakes met warme maple-syrup en een klontje roomboter,
verse, romige hangop met blauwe bessen en in honing gecarameliseerde walnoten,
appelpannenkoekjes met ahorn-botersaus
broodpudding met pecan-caramel
bananenpannenkoekjes met macademia-anglaise
eieren Benedict
granola Onder den Peerenboom met gedroogde cranberries
huisgemaakte gember- of kokosrepen
tutti frutti kebabs met kruidkoekglazuur