Bijzonder overnachten

Bijzonder overnachten sinds 2010

Bij Onder den Peerenboom is het bijzonder overnachten in de Lopikerwaard, midden in het het Groene Hart van Nederland. Kwaliteit, comfort en verwennerij in Nederlands Cultureel Erfgoed.

Kwaliteit als basis

Vanaf onze eerste gast in 2010 tot de dag van vandaag staat kwaliteit bij ons voorop. U merkt dat in de eerste plaats aan een onberispelijke hygiene. Daarnaast moeten uw bed en ontbijt vanzelfsprekend altijd goed zijn. Tenslotte hopen wij dat u het op prijs stelt dat wij heel actief zijn om dit te doen met aandacht voor milieu en omgeving. Maar wat maakt het dan bijzonder overnachten?

Gastwijsheid

Aan de basis voor bijzonder overnachten ligt al 10 jaar gastwijsheid. Dat is de interesse in, en de aandacht voor u. Een rondje kuieren over het terrein, een praatje over de kinderen, en begrijpen waar u blij van wordt. Niets zou u mogen afleiden van wat een overnachting echt bijzonder maakt. - uzelf en het maken van nieuwe, mooie, bijzondere herinneringen.

Bijzondere herinneringen

Bijzonder overnachten is volgens ons het maken van nieuwe mooie herinneringen. Herinneringen aan wegdoezelen in de schaduw van de perenboom bij het geluid van wuivend riet. Even weg uit het drukke leven. Herinneringen aan samen lekker shoppen, een drankje op een terras, samen eropuit. Midden in het leven. Herinneringen aan elkaar, samen op het bankje bij het vuur.

Ontspanning ten top

De omgeving, de gastheer- en vrouw en de gezellige ongedwongen gesprekken die we met ze hadden, het ontbijt, kortom wij gaan zeker nog weer " op herhaling".

Hans, Booking.com

Heel leuk verblijf!

Prachtige tuin, prachtige kamer, heel attente gastheer en gastvrouw, bijzonder fantastisch ontbijt!

Arjo, Booking.com

Top voor elkaar!

Het is een heerlijk locatie om te ontsnappen. We voelden ons zeer welkom en hebben genoten van de hottub met heerlijk hapjes en drankje. De volgende dag heerlijk ontbijt erbij. Top voor elkaar!

Marieke, Google

Voortreffelijk

Prachtige locatie, het appartement is van alle gemakken voorzien. Ze doen luxueus aan en zijn met liefde gestyled. Heerlijke bedden! Een echt rustpunt. Femke en haar man zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Niet twijfelen, gewoon doen.

Sylvia, Bedandbreakfast.nl

Heerlijk

Vriendelijk, warm ontvangst. Dutchtub is zeker een aanrader!

Dennis, Bedandbreakfast.nl

Regelmatig maken wij een blog met informatie over de omgeving, restaurants, de natuur enz. Klik op het icoon hierboven voor de blog!